Exempel på tjänster hos eventbyrå i Stockholm

För den som behöver anlita en eventbyrå i Stockholm finns en del att välja bland då många av landets byråer finns just där. Vad dom olika byråerna erbjuder kan dock skilja sig – vissa satsar mer på digitala events medan andra kör på klassiskt vis och hjälper till med fysiska event och tillställningar. Nedan finns mer att läsa om olika tjänster, som till exempel företag kan ha nytta av.

Eventbyrå i Stockholm för digitala event

Att hitta en eventbyrå i Stockholm är inte särskilt svårt eftersom det finns ett stort utbud – troligen det största i hela landet. I huvudstaden hålls många event i olika storlekar och här byråer som står beredda att rycka in när det behövs.

Däremot finns byråer med olika nischer, och som fokuserar på olika saker. En eventbyrå i Stockholm arbetar till exempel mycket med digitala events och erbjuder bland annat följande:

  • Skapar innehåll för eventet / livesändningen
  • Skapar filmklipp och annan grafik till eventet
  • Erbjuder virtuella platser för konferenser, utbildningar och andra digitala event

På grund av Coronapandemin som härjat i världen under den senaste tiden har det blivit vanligt med arbete på distans. Digitalt arbete har dessutom generellt blivit vanligare så även om det är trevligt med fysiska träffar kan en digital lösning i många fall vara bättre – inte bara på grund av pandemin utan för att samhället blir mer och mer digitalt.

Fysiska event

Precis som att en eventbyrå kan erbjuda digitala events och liknande finns även sådana som arbetar på ett mer traditionellt vis och erbjuder fysiska event. Här är det vanligt att byrån kommer överens med kunden om vilka delar av eventet som just byrån ska sköta och vilka delar som företaget/kunden eventuellt vill sköta på egen hand.

Andra tjänster

Samma eventbyrå som erbjuder digitala tjänster och som nämndes tidigare, erbjuder även uthyrning av studios och andra lokaler. Här finns möjlighet att arrangera föreläsningar, utbildningar och annat i en bra miljö, som dessutom är anpassad för ändamålet.

Det finns dock fler än bara en av dom många byråerna som erbjuder detta så den som är på jakt efter både en ”eventfixare” och en schysst lokal eller studio att hålla till i bör med andra ord leta efter någon av dessa.