Bättre shopping med cashback-sajter

Bättre shopping med cashback-sajter

Kände du till att du kan tjäna pengar på nätet genom att använda dig av cashback-sajter? Dessa webbplatser belönar nämligen dig när du klickar dig fram till en webbshop via dem för att köpa varor och produkter. Webbplatser som till exempel cashbacker.se erbjuder dig en cashback på flera olika slags tjänster och varor, bland annat träningsprodukter, resor, elektronik samt diverse tjänster och abonnemang. Här går vi igenom hur du kan använda dig av en sådan webbplats för att få en bättre shoppingupplevelse.

Så använder du cashback-sajter för bättre shopping

De allra flesta cashback-sajter fungerar på samma sätt även om det förstås finns vissa skillnader vad gäller avgifter, bonusar och hur pengarna betalas ut. Här delar vi med oss av några tips som hjälper dig att komma igång med denna nya och bättre shopping:

  • Välj en cashback-sajt – Registrera dig hos en eller flera cashback-sajter. De flesta sajter är det gratis att bli medlem hos, medan andra tar ut en årlig avgift i utbyte mot tillgång till premiumfunktioner.
  • Sök efter erbjudanden – Om du vill köpa en särskild produkt eller tjänst, kan du söka på webbplatsen (till exempel på cashbacker.se) för att se om dina favoritbutiker eller leverantörer har tillgängliga erbjudanden.
  • Klicka på länken – När du har hittat ett erbjudande som du önskar ta del av, besöker du leverantören i fråga genom att klicka på den länk som cashback-sajten har på sin webbplats, istället för att besöka butiken direkt. Om du tidigare har besökt den aktuella webbshopen, bör du först rensa bort dina kakor i webbläsaren innan du klickar dig fram via länken, för att säkerställa att shoppen känner av att du har hänvisats dit från cashback-sajten.
  • Genomför köpet – När du slutligen genomför ditt köp, kommer nätshoppen skicka provision till cashbacksajten, som i sin tur betalar ut en del av dessa pengar till ditt konto. Detta är vad vi kallar bättre shopping! Obs! I vissa fall behöver du komma upp i en viss summa pengar innan du kan göra ett uttag.

Vill du också ägna dig åt bättre shopping med hjälp av cashback-sajter? Gå i sådana fall till cashbacker.se och öppna ett konto idag!