Hur du väljer rätt speltips

Hur du väljer rätt speltips

I de flesta fall börjar betting med att man är intresserad av en viss sport och man anser sig ha bra koll på hur dynamiken i sporten fungerar. Detta leder till ett visst kunskapsövertag så man kan bedöma om ett odds är rätt-eller felprissatt, men i många fall har man inte kunskapen nog, då kan speltips fungera. Speltips är tips som vissa personer ger ut till allmänheten eller privat när hen anser att det finns värde i oddset. Med värde menas att det är felprissatt och det kan utnyttjas för att tjäna pengar.

Självklart finns det många människor som ger ut speltips och det kan vara svårt att bedöma vilka som är bra eller dåliga. En person som har rätt 100% av gångerna och inte visar det genom bild eller dylikt är inte att lita på. Men det finns även människor som är väldigt transparenta i vilka bets de lägger och vad summan är, dessa är att ta efter.

Som tidigare nämnt så ska speltips bygga på en viss kunskap i om ett odds är felprissatt eller inte. Som människa går det inte att ha koll på alla sporter som finns där ute, men att ha bra koll på tre-fyra sporter kommer man långt på. För de som inte orkar eller har tid att sätta sig in i detalj i alla sporter så kan speltips fungera som ett kraftfullt verktyg för att bli lönsam i sin betting. Speltips finns i de flesta sociala medier men också hemsidor, till exempel denna hemsidan. Tänk på att se till att utgivaren av speltipsen är transparant med sina resultat innan du tar rygg på dem.