Dryckesautomater och restaurangvatten

Att få i sig tillräckligt med vätska under en dag är viktigt, till och med livsnödvändigt. Oavsett om du äger ett företag eller en restaurang kanske du har detta behov för att kunna tillfredsställa dina anställda och kunder/gäster.

Dryckesautomater och restaurangvatten för era specifika behov

Idag är det många olika företag, myndigheter och andra serviceinstanser som erbjuder både personal och kanske kunder, olika typer av drycker. Det finns olika typer av dryckesautomater och restaurangvatten för att passa just ert företag. Att placera en dryckesautomat med kalla och goda drycker som till exempel olika kolsyrade drycker och juicer, är en trevlig tjänst för anställda och kunder. Det kan också till exempel öka trivseln på arbetet och även öka effektiviteten när anställda har tillgång till kylda drycker på arbetet varje dag.

Eftersom dryckesautomater kan innehålla flera olika typer av drycker, finns det också flera olika modeller. Läsk, juice, kolsyrat och stilla vatten, smoothies, energidrycker och andra typer av kylda drycker brukar återfinnas i dessa automater.

Vattenlösningar med restaurangvatten till er restaurang

Det finns många som menar att det inom restaurangvärlden har påbörjats en förändring. Från att ha erbjudit sina gäster buteljerat mineralvatten i plastflaskor, har det nu mer och mer börjat bli så att restauranger istället erbjuder eget vatten. Vissa företag som erbjuder restaurangvatten erbjuder också eleganta och tåliga vattenkaraffer att ha på bordet. Det ser mycket snyggare och känns mer exklusivt för gästerna att gå till en restaurang med eget, gott och kallt vatten i en tjusig karaff som ställs fram av servitören. Att erbjuda gästerna ett eget kallt restaurangvatten, bidrar även till en ökad lönsamhet för restaurangen men också en mindre påverkan på miljön.

Dryckesautomater och restaurangvatten påminner i mångt och mycket om varandra: Det restaurangvatten som erbjuds av olika leverantörer är system eller en maskin som renar, filtrerar, kyler och även kolsyrar vid behov vattnet som redan finns i restaurangen. Det kopplas alltså direkt till er vattenledning och vattnet lämnar sedan genom en tappkran, vilket även sparar fysiskt utrymme. Att lagerhålla stora volymer av vatten, både innan och efter de har använts, kräver stort utrymme. Systemet installeras under till exempel en bardisk eller i ett skåp, och kräver därmed knappt inget utrymme alls.